De Antler Atom C1 is de crème de la crème onder de koffers en heeft alles wat je in een handbagagekoffer zoekt: vier wielen, waterbestendig, lichtgewicht (slechts 1,8 kg) en gemaakt van een ijzersterk materiaal. Daarnaast is de koffer stijlvol vormgegeven en verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.
Antler Atom C1
De Antler Atom C1 heeft een inhoud van 44 liter en voldoet aan alle handbagage-eisen waardoor de koffer bij bijna iedere luchtvaartmaatschappij in de cabine kan worden vervoerd. De koffer is gemaakt van Armordon® wat in combinatie met het bijenraatpatroon zorgt voor een uitzonderlijk sterke buitenkant. Verder heeft de koffer een TSA cijferslot en is het door de vier Hinomoto® wielen en het T-vormige handvat zeer gebruiksvriendelijk.
De Antler Atom C1 is verkrijgbaar in blauw, zwart en zilver voor €282,-Getest
Koffers krijgen tijdens het reizen veel te verduren. Het is daarom belangrijk dat ze aan hoge eisen voldoen. Bij Antler worden de koffers aan grondige testen onderworpen voor ze het logo mogen dragen en de 10 jaar garantie krijgen. Deze testen, waaronder een val test en een extreme temperatuur test, zijn toonaangevend in de branche en hebben gezorgd voor het vertrouwen van miljoenen consumenten wereldwijd.

X