Services

Showroom

U wilt toch eerst zien en proberen wat u verkoopt?

 

Komt u uit Middelburg of Delfzijl, onze showroom is even dichtbij. Op de meest centrale plek van Nederland staat het gebouw van Trademart. Tegenover de Jaarbeurs. Op de derde etage hebben wij de grootste showroom. Dat is geen opschepperij maar het logische gevolg van dat wij al onze artikelen daar hebben uitgestald. Keus uit bijna 10.000 artikelen. En die veranderen ook nog eens constant, gaan met de seizoenen mee, lopen voorop op trends en de nieuwste kleuren.

Wij ontvangen u daar graag. Want net als uw klanten weten wij dat u graag eerst voelt, ziet en ervaart hoe de producten werken. Want seeing is believing toch?

Kom op onze beursdagen op de 3e etage. U bent dan van harte welkom. Mocht u niet kunnen of op ander moment een afspraak willen maken, bel ons dan: +31(0)492 841847

Verderop op de pagina kunt u nog klikken op de diverse links. In korte pagina's laten wij u diverse specialiteiten van TTP Concepts zien. En helemaal onderaan staat de vrachtwagen die de producten snel bij u bezorgd. Bij bestellingen boven de 400 euro ook nog eens gratis.

Snel besteld
snel geleverd

Snel leveren, dat is van belang voor u als ondernemer. Dat doet TTP Concepts ook!
Ongeveer 10.000 artikelen liggen voor u op voorraad in ons magazijn in Den Helder.
Wij leveren binnen 72 uur, sneller of op de afgesproken leverdatum.
Het eigen wagenpark met een kleine 40 vrachtwagens rijdt door heel de Benelux en zorgt voor een correcte bezorging.
Voor €400,- in de mix van onze wereldmerken, zelfs helemaal franco huis.
Voor al uw vragen over facturen, leveringen, backorders, kunt u terecht bij de binnendienst in Den Helder.

X