TTP Concepts, the story

Over TTP Concepts

Buying profit, selling pleasure

Al dik 10 jaar werken wij aan een grote smile op de gezichten van uw klanten. En uw klant beleeft wat ons betreft nog lang plezier van onze prachtige merken en innovatieve producten.

Samen met u werken wij voortdurend aan aantrekkelijke acties, oogstrelende winkelpresentaties en uiteraard een onberispelijke service. Dat mag u ook van de allerbeste groothandel verwachten.  De mogelijkheden voor uw onderneming zijn met ons bijna oneindig. Slimme IT koppelingen naar uw eigen automatisering, integratie van webshopautomatisering, shop in shop mogelijkheden, POS materiaal, enz. enz.

Ons team heeft verstand van zaken en staat u graag met raad en daad bij. Ook buiten kantoortijden, wij zijn net zo flexibel als u naar uw eigen klanten bent.

Lees verder op de pagina over onze Unique Selling Points, een paar handige links en een samenvatting van ons team.

Waarom TTP Concepts?

1.

Uitstekende service! En dat maken we elke dag waar!

2.

Uitsluitend de beste kwaliteit. Onze merken zijn de bovenkant van de markt.

3.

De bekendste merken. Uw klant kent onze merken van diverse (landelijke) reclames.

4.

Hele snele levering van producten. Zo'n 10.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar.

5.

Top IT ondersteuning. Door goede automatisering koppen we verkoopkansen in.

 • Testimonial #3

    TTP Concepts is steeds in staat om met nieuwe merken de klant te verrassen. Door slim mee te denken helpen ze mij met ondernemen.

  Meije Gildemacher
 • Testimonial #2

    In de sterke concurrentie met internet is meerwaarde creëren de manier om klanten te behouden. Samen met de ondernemers kijken wij voortdurend waar de kansen liggen en hoe we die kunnen inkoppen.

  Theo Rietbergen
 • Testimonial #1

    Niets is zo leuk om bij een klant te komen die alweer een leeg schap heeft. Gelukkig leveren wij razendsnel de aanvulling. Maar het gaat er tenslotte om dat ook dat weer het schap uitvliegt!

  Patrick Lapien

X