Kids

Beleef deze wereld

Laten we eerlijk zijn: sommige artikelen voor kinderen vinden wij als volwassenen eigenlijk net zo leuk. Neem nu onze Lego opbergboxen in de vorm van een legoblokje of legohoofd. Of de Star Wars Collection. Pure nostalgie. En voor onze kids is het erg leuk om mee te spelen of om mee naar school te nemen.

Daarnaast hebben we hebben een uitgebreide collectie to-go artikelen, ijsmachines en-vormpjes, vrolijk servies of kleine kantooraccessoires. Keuze genoeg voor kinderen én hun ouders.

Uw specialisten

Theo Rietbergen
Sjoerd van der Burg

Categoriëen

Organizing
Kids
Spelen
Accessoires

ZOKU, zin in de zomer!

ZOKU is nog steeds de zomerhit ! U bent nog steeds enthousiast. Ook de consument is “weg” van het product. Niet verwonderlijk! Na 24 uur in de vriezer, stelt het basisstation je in staat om heerlijke, originele ijsjes te maken. Ook geschikt voor ‘gezonde’ ijsjes, want de ingrediënten bepaal je zelf!

Wie kent Cars niet?

Inmiddels is van Cars al een derde film verschenen en figuren als Bliksem McQueen en Takel blijven mateloos populair.
Gelukkig voor de kids kunnen hun helden overal mee naartoe genomen worden. We hebben broodtrommeltjes en bekers in allerlei kleuren en prints.

We bieden ook hulp bij het ontbijt en avondeten. We gokken dat het eten er gemakkelijk in gaat als het van een bordje komt waar hun favoriete helden op staan.

FRUITFRIENDS
De grappigste fruitdragers ter wereld. Met de to go collectie van Fruitfriends kun je je fruit overal mee naartoe nemen, elke dag, zonder afval. Fruit is gezond, en het eten van vers fruit is cool! De dikke huid van Fruitfriends beschermt het fruit tegen schokken, en de zakjes helpen het zelfs vers te houden. Ze zijn beschikbaar in verschillende (fruit)vormen en kleuren, dus kies je favoriet! Maak ze vast aan de buitenkant van je tas met de karabijnhaak en maak indruk op je vrienden met de coolste accessoire ooit!

Contigo

Op zoek naar een waterfles voor kinderen? Die van Contigo zijn 100% mors- en lekvrij en BPA vrij. Bedrukt met prachtige designs in al uw favoriete kleuren. Ideale drinkbekers om mee te nemen naar school, om er zeker van te zijn dat uw kind gehydrateerd blijft.

De kinderflessen zijn makkelijk hanteerbaar met één hand, en er is keuze tussen een fles met een rietje (waarbij de drinktuit uitschuift door een simpele druk op de knop) of een fles met drinktuit (druk om te drinken, laat los om te sluiten).

Laten we beginnen met spelen!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.

X