Lurch

Koken en bakken met LURCH zorgt voor plezier en afwisseling in de keuken. Het Duitse merk heeft vele en bijzondere producten in haar assortiment die van pas komen voor elke thuiskok. Zo zijn er verschillende handmatige snijmachines om werkelijk alle soorten groenten en fruit in allerlei vormen te snijden. Maar ook slow juicers, bijzondere hamburger- en broodjesvormen, peper- en zoutmolens, raspen en mesjes in verschillende formaten. Daarnaast ontbreken de wat meer traditionele keukenhulpjes, zoals spatels en gardes natuurlijk niet in de collectie.
Voor de echte bakliefhebbers onder ons zijn er bijzondere bakvormen om het lekkerste brood te bakken, de mooiste cakes en koekjes of vormen voor het hippere spul, zoals cakepops en mueslirepen. Allemaal vervaardigd van platinum siliconen materiaal, FLEXI FORM.
LURCH is niet alleen een hulp bij koken en bakken, ook om je drankjes leuk aan te kleden, biedt LURCH innovatieve producten. Ontdek één van de vele ijsklontvormpjes, de drinkflessen, handige bar-accessoires of de vrolijke glazen deksels die op geen enkele tafel mogen ontbreken.

X