Stationary

Beleef deze wereld

Stationary is er in vele soorten en maten, in een serieus design of volgens de laatste trends of in een tijdloze uitvoering. Alles is mogelijk. We werken nauw samen met een van onze merken om de meest creatieve oplossingen te bedenken voor ieder project. Of het nu gaat om gepersonaliseerde lederwaren als relatiegeschenk, het aankleden van bureaus of eettafels of op maat gemaakte menukaarten.

Uw specialisten

Sjoerd van der Burg
Julian Kwee

Categoriëen

Stationery
Lederwaren
Cadeaus

Geen stapels op het bureau

We bieden eindeloze mogelijkheden. Alles is verkrijgbaar in mooie kleuren en gemaakt van gerecycled materiaal, wat helemaal past in de trend van verantwoord ondernemen. Een mooi geordend kantoor of bureau is het resultaat!

.

Vacavaliente

Hallo, wij zijn Vacavaliente
 
Wij creëren inspirerende objecten die een creatieve en functionele levensstijl omarmen. We geloven in een goed ontwerp; simpel, duurzaam en in balans met de planeet en de emoties van mensen.
 
Gerecycled leer: het materiaal dat ons inspireert
Het materiaal dat wij gebruiken geeft een tweede leven aan de restanten uit de lederindustrie. Hiermee leveren wij een positieve bijdrage aan de maatschappij, mens en milieu.

“Don’t waste your time, or time will waste you”

– MUSE –

Mustard

En naar wie is dit bedrijf vernoemd; een typisch Engelse kruiderij? Mustard is een team van ontwerpers en trendjagers met hoofdzetel in Londen met kantoren in New York. Zij zoeken die de perfecte combinatie van design en commerciële bekwaamheid in de schrijfwarenwereld. Onze zoektocht is eenvoudig!
Mustard wil 10% van de ruimte op elk bureau ter wereld. Een beweging waarin we geloven met evangelische vastberadenheid. Een beweging waarvoor je je steun nodig hebt om het te laten gebeuren.

Dus doe met ons mee, laten we de desks (of de koelkast) enige waardering geven! Omdat hoe meer liefde we tonen hoe meer ze van ons zullen houden en dat onze dag net iets specialer zal zijn!

Laten we beginnen met stationary
Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.

X