To go & bagage

Beleef deze wereld

Ons to-go assortiment is eindeloos.
We hebben bekers voor warme dranken, koude dranken, soepen, allerlei soorten lunchboxen en dat in elke stijl en vorm.

We doen ook mee aan de laatste trends op het gebied van een gezonde levensstijl met onze fusion bekers en artikelen gemaakt van gerecycled materiaal. Ook zorgen we met ons merk Lifestraw voor gezond drinkwater voor iedereen!

Voor wie langer onderweg is en stijlvol wil reizen, zonder in te leveren op kwaliteit, hebben we een prachtige collectie koffers in verschillende materialen en kleuren.

Uw specialisten

Theo Rietbergen
Sjoerd van der Burg

Categoriëen

Drinkbekers
Koffers
Lunchwaren
Schrijfwaren
Accessoires

Voor onderweg

Het is een echte hype: to go artikelen. Alles kun je gemakkelijk meenemen voor onderweg. Lekkere koffie, thee, lunch, alles kan tegenwoordig mee. Prachtige oplossingen van verschillende merken. In deze wereld creëren wij voor u een prachtig To-Go onderdeel in uw winkel.

.

Hoe reis jij?

Antler is een Brits bedrijf dat al meer dan 100 jaar gespecialiseerd is in het produceren van mooi ontworpen koffers en reisaccessoires van hoge kwaliteit. Ze testen continu hun technische grenzen om de beste en meest innovatieve producten op de markt te brengen, zonder hun Britse gevoel voor stijl te verliezen.

Om aan de top van de markt te blijven gebruikt Antler gepatenteerde ontwerpen en de beste materialen.
De koffers moeten aan zoveel eisen voldoen voor ze het stempel Antler krijgen, dat er maar liefst 10 jaar garantie op zit.

“The world is a book, and those who do not travel read only one page.”

– Saint Augustine –

Lifestraw

LifeNWater heeft als doel gesteld om de wereld te verbeteren. Dat kan niet in 1 keer! De start is gemaakt in Kenya, om de kinderen daar te voorzien van veilig drinkwater. “FOLLOW THE LITERS” heet dit project waar LifeNWater zich hard voor maakt.

  •  Koop een Lifestraw product als westerse consument en geef 1 kind een jaar lang schoon drinkwater, dat is de eenvoudige rekensom.
  • Een groot gedeelte van de verdiensten wordt namelijk gebruikt om de Lifestraw (community) te verdelen bij scholen in Kenia, vanaf 1 oktober reeds 300 scholen voorzien.
  • Tot zover hebben ze reeds 125.000 schoolkinderen kunnen voorzien van veilig drinkwater
  • Je kunt het traject volgen via de website  http://www.buylifestraw.com/followtheliters/index.html

Laten we samen een reis maken met To Go en Bagage
Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.

X