Geen gedoe meer met lekkende springvormen, loszittende bodems en nooit meer met een mes langs de rand om een cake te los te snijden. Wham introduceert een innovatie op het gebied van bakvormen. De PushPan! 100% waterproof en lekvrij.

PushPan
De PushPan heeft twee varianten: Non Stick en Aluminium. De PushPan is een bakvorm die door zijn silicone afsluiting 100% lekvrij en waterproof is. Het gemak van de PushPan zit onder andere in het verwijderen van de rand, dit gaat gemakkelijk door middel van het plaatsen van een blik onder de PushPan. Hierdoor komt de verzegeling los en kan met gemak de cake of quiche verwijderd worden uit de vorm. Beide PushPans zijn geschikt voor ovengebruik tot 230°C, en hebben door de speciaal ontwikkelde bodem een gelijke verwarming en hitteverdeling. De PushPan Non Stick heeft een dubbele non stick coating en kan in de vaatwasser en vriezer. De PushPan Aluminium warmt vanwege het materiaal 4 x sneller op dan non stick of RVS bakvormen dat doen. Ook deze vorm kan in de vriezer. Gebruik in de vaatwasser wordt niet aanbevolen, vanwege verkleuring van de vorm. De PushPans zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten vanaf €11,99.

Over What More UK
Wham Cook kitchenware is een range van het Britse What More UK Limited. Sinds 1999 produceert What More UK plastic huishoudartikelen, en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste leverancier en marktleider van het Verenigd Koninkrijk in deze sector. Onder de merknaam Wham vallen onder andere producten voor huishoudelijke opslag, doe-het-zelf gereedschapskisten, plastic containers voor voedselopslag en tuinpotten. Sinds What More UK in 2015 het gepatenteerde bakwarenmerk PushPan overnam, betekende dit een uitbreiding in assortiment. De PushPan Non Stick en de Push Pan Aluminium vallen onder de Wham Cook range.

X