Max Benjamin, dé expert op het gebied van huisgeuren, lanceert een nieuwe lijn met geuren geïnspireerd op de eilanden van de Indische Oceaan. De drie geuren uit de nieuwste collectie zijn vernoemd naar drie tropische eilanden uit dit gebied: Malediven, Mauritius en Seychellen. Elke geur bevat een eigen mix van verleidelijke aroma’s en neemt je mee naar een wereld van witte zandstranden, inheemse bloementuinen, kleurrijke tropische vissen en exotische vruchten. Naast de heerlijke geuren, sieren de luxueuze verpakkingen met diepe kleuren van de oceaan en heldere tinten van de inheemse bloemen elk interieur.

100% natuurlijk
Alle producten van Max Benjamin worden van puur natuurlijke materialen gemaakt.
Duurzame waxen (soja, canola, bijenwas en kokosnoot), loodvrije kaarsenlontjes van Italiaans katoen en verfijnde essentiële oliën zorgen voor een langdurige geurverspreiding zonder schadelijke gevolgen voor de gezondheid of het milieu.

Mauritius
Mauritius heeft toptonen van bergamot, petitgrain en nectarine. Middelste noten zijn lelie, ylang-ylang en oranjebloesem op een basis van sandelhout, vanille, amber en musk.


Malediven

De kokospalm is de meest voorkomende plant op de Malediven dus kokos is één van de toptonen van deze geur, samen met bergamot en sinaasappel. Middelste noten zijn monoi, tiare-bloem en de tuberoos ​​op basis van vanille en witte muskus.

Seychellen
Een meer fruitige geur, Seychellen heeft toptonen van sinaasappel, koriander, karwij, citroen en petitgrain. Middelste noten zijn rozemarijn, anjer, kardemom en tijm, allemaal op een basis van patchouli.

X