De nieuwste BBQ van Everdure by Heston Blumenthal is in de eerste weken na de introductie erg enthousiast ontvangen, en niet in de laatste plaats door diverse sterrenchefs.

Soenil Bahadoer, meesterkok van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, sterrenchef Jef Schuur, van Bij Jef en sterrenchef Edwin Vinke van de Kromme Watergang hebben de 4K nu een aantal weken in hun bezit en zijn volop aan het experimenteren met de barbecue. We zijn erg benieuwd wat voor mooie gerechten ze erop zullen bereiden.

Eind juni zullen we ze een bezoek brengen en opnames maken van hun culinaire experimenten. Iedere chef komt met een eigen signature dish, die natuurlijk uitgebreid online gedeeld kunnen worden. Al met al genoeg content, wat de komende tijd door ons verspreid zal worden.

Niet alleen sterrenchefs zijn enthousiast: de 4K heeft ook mooie reviews gekregen in het magazine van Fire & Food, op de website van BBQ Helden en op de website van BBQ Junkie.

Klik op de namen om te zien hoe zij de 4K ervaren hebben.

X