Breng jij onze wereld Koken, bakken en braden naar een nog hoger niveau?

Door de sterke groei in onze wereld Koken, bakken en braden zoeken wij op korte termijn een buitendienstmedewerker. Deze collega is bekend met de mooiste merken en de laatste trends in dit segment. Jij weet wat onze klanten willen en jij weet ook wat de consument wil. Door jouw adviezen wordt deze wereld sterk geïntegreerd in het aanbod van onze klanten. Daarbij heb je natuurlijk ook oog voor de andere werelden van TTP Concepts.

Bekijk onze website om een beeld te krijgen van het bedrijf TTP Concepts. Meer informatie over de wereld Koken, bakken en braden vindt je hier.

Als je meer informatie wilt over de vacature neem dan contact op met Theo Rietbergen via nummer +31 6 51 21 71 17 of via theo@ttpconcepts.nl  Je kunt het emailadres ook gebruiken om direct te solliciteren. Stuur dan ook een originele brief en uitgebreid CV mee.

X