In deze ondersteunende functie ben je de spil van het bedrijf. Niets ontgaat jou en je bent je ervan bewust dat jouw taken bijdragen aan commercieel succes van TTP Concepts. Je bent het aanspreekpunt voor de leveranciers, bezoekers van de showroom, collega’s en directie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren van ‘data’ van onze collecties en het verwerken daarvan in commerciële documenten en systemen. Ondertussen houdt je de prachtige showroom up to date en zorg je ervoor dat alle interne en externe commerciële vraagstukken vlot beantwoord worden.

De functie is een uitdagende commerciële en administratieve rol, waarbij zelfstandigheid, initiatief, accuratesse in combinatie met snelheid belangrijk zijn. Ben je iemand die kan multitasken en tegelijkertijd overzichtelijk kan werken? Word je blij van een strak gestructureerde werkomgeving waarbij jij een belangrijke tandwiel bent? Dan zoeken wij jou!

U kunt niet meer reageren. De termijn is gesloten

Functieprofiel Medewerker Binnendienst maart 2021

X