ADHOC, een merk dat we al even in ons portfolio hebben en het altijd waarmaakt. ADHOC staat voor een perfecte combinatie van functionaliteit, kwaliteit, techniek en mooi!

Dat al meer dan 25 jaar. In die tijd hebben ze zich weten mee te bewegen met de vraag in de markt. Prachtige ontwerpen, waarbij we een onberispelijke gebruikersgemak ervaren, MET uitstekende garantie.

Wanneer je kiest voor een product van ADHOC, dan weet je zeker dat je Duitse kwaliteit in huis haalt. De producten zijn lekker divers, verschillende categorieën voor meerdere ruimtes en functionaliteiten in huis en een brede productontwikkeling waarmee je jouw klant kunt blijven boeien.

Tel daar bij op; hele mooie verpakkingen, sterke foto’s, aanstekelijke social posts en een ontzettend mooie nieuwe winkelpresentatie.

Dan kunnen we alleen nog zeggen; Aan de slag!

 

ADHOC BESTSELLERS

Inmiddels kent ADHOC z’n klassiekers. Producten die zichzelf bewezen hebben en nog steeds doen. Een top 10 is gauw gemaakt. Daar hoef je niet meer over na te denken. De lijst is best divers, pik jouw eigen favorieten eruit die bij jouw concept passen. Klik op de link om de TOP 10 naar je toe te halen!
Benieuwd waar jij voor gaat?!

MET ADHOC AAN DE SLAG

We hebben voor jou alles voorbereid om goed en gemakkelijk aan de slag te gaan met ADHOC! Stuur ons een e-mail en vraag ons naar alle benodigdheden. Tot die tijd kun je alvast de introductie lezen, ADHOC volgen op Instagram en wat filmpjes bekijken op ons YOUTUBE kanaal.

INTRODUCTIE
INSTAGRAM
YOUTUBE TTP CONCEPTS

Om de waarde en de mogelijkheden van ADHOC goed mee te krijgen, adviseren we je te verdiepen in de maalwerken die ze hun molens meegeven. Deze zijn veelal gepatenteerd en mogen we dan ook wel supersterren noemen. Met het grootste gemak verwerk je verse en gedroogde kruiden en specerijen in jouw gerechten. Alles staat vermeld in de catalogus en onze eigen introductie, sluit ADHOC ook in je hart!

 

X