KOZIOL, THE SUSTAINABLE BRAND

 

In de herfst is er weer meer tijd om te koken en te genieten, en het is fijn om bij het bereiden van maaltijden alle ingrediënten bij de hand te hebben. Mooie en functionele voorraad- en vershoudbakjes zijn nu meer dan ooit in trek. En met alle trots kunnen we zeggen, die van KOZIOL zijn milieuvriendelijk: Alle producten zijn gemaakt van bio-circulair materiaal of gerecycled plastic en worden 100% klimaatneutraal en duurzaam geproduceerd in Duitsland.

COLLECTIE INSPO

Als conceptbedenker biedt KOZIOL op maat gemaakte bewaaroplossingen speciaal voor elk huishouden. Ze voeren een uitgebreide collectie hoogwaardige producten die de perfecte mix van functionaliteit en design garanderen. Zo hebben ze voor elk huishouden een stapelbare oplossing samengesteld om alles te bewaren wat los en vast zit, alles foodsave. De huidige voorraad collectie heeft dus al verschillende pareltjes! Ontdek hoe jij jouw ingrediënten kunt bewaren, lekker georganiseerd, een plezier om aan de slag te gaan met de winterse kost.

KOZIOL SUSTAINABLE FILM

BEKIJK KOZIOL OP ONZE BESTELSITE

X