CAMPAGNE VOOR OKTOBER EN NOVEMBER 2022

En we gaan maar door! Met Eva Solo kun je flink uitpakken dit najaar. Er is weer een lekkere lijst met campagne deals gemaakt. De timing is natuurlijk fantastisch omdat het cadeau seizoen eraan komt. We gaan allemaal weer op zoek naar mooie geschenken, voor anderen en voor onszelf. De tafel mag mooi gedekt worden, sublieme maaltijden bereid en voor jezelf wat onder de kerstboom leggen, waarom niet?! Wij zeggen niets ­čśë

ZAKELIJK KERSTGESCHENK

Ook het zakelijke netwerk wordt weer aangesproken. Wil je waardering uitspreken naar relaties, personeel of trouwe klanten. Met de collectie van Eva Solo laat je ├ęcht zien wat ze waard zijn. Je kiest dan voor kwaliteit, klasse, design en functionaliteit. Haal uit deze campagne lijst jouw idee├źn of vraag ons naar de mooiste suggesties die bij jouw kerstboodschap passen.

CONTACT

Ben je benieuwd wat Eva Solo met deze campagne te bieden heeft? Neem dan contact op met jouw accountmanager. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking, stuur dan een E-MAIL en laat jouw contact gegevens achter met als referentie Eva Solo, dan hoor je snel van ons!

VOLG EVA SOLO

CATALOGUS
INSTAGRAM
INTRODUCTIE
YOUTUBE

TTP Concepts
Ordelven 1
5056 DC Berkel – Enschot
T; +31 (0) 6 3406230
DIGITALE SHOWROOM

X