Nieuwsbrief Juni

https://mailchi.mp/d788d2dc5c17/nieuwsbrief-januari-1452757 

Reviews van Everdure

De nieuwste BBQ van Everdure by Heston Blumenthal is in de eerste weken na de introductie erg enthousiast ontvangen, en niet in de laatste plaats door diverse sterrenchefs. Soenil Bahadoer, meesterkok van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, sterrenchef Jef...

Foodbloggers in de showroom

Half april hebben we, samen met Bowls and Dishes, een Foodbloggers event gehouden in onze showroom. We hebben de 20 grootste foodbloggers van Nederland uitgenodigd voor een lunch en ze een rondleiding gegeven door onze showroom. Tijdens het event waren de ooh’s en...

Tom Dixon in Financieel Dagblad

Een uitgebreid interview met Tom Dixon in het Finacieel Dagblad afgelopen weekeinde. Teruglezen? Gebruik deze link: https://fd.nl/fd-persoonlijk/1273038/designer-tom-dixon-nederlandse-ontwerpers-lopen-voorop

Theo Rietbergen over ‘Beleving’ in Trendline Magazine

BELEVING Mijn positie als eigenaar van TTP Concepts kent vele leuke facetten, waaronder het bezoeken van veel fraaie plekken op de wereld. tijdens al deze reizen en tripjes komt altijd je beroepsdeformatie boven drijven. in mijn geval nogal snel dat van retail...
X