Bad en Beauty

Beleef deze wereld

Een goed georganiseerde badkamer geeft rust en helpt om de dag efficiënt te beginnen en relaxed te eindigen.
Organisers voor de wastafel, handige rekjes voor in de douche, mooie afvalverzamelaars, zeeppompjes met sensor en prachtige spiegels die het daglicht nabootsen.
We hebben alles in huis om het leven zo makkelijk mogelijk te maken.

Uw specialisten

Sjoerd van der Burg

Categoriëen

Badkamer
Lifestyle
Inrichting
Accessoires

Dienstbaar in de badkamer

De boel spic en span in de badkamer. Het kan met de artikelen uit deze wereld. Prachtige handige oplossingen die aansluiten bij een modern huishouden. Puur gemak en luxe. Duurzaam en stijlvol. Zoals u van de merken van TTP Concepts gewend bent.

.

Badkamer specials

We zijn trots op de handige en innovatieve oplossingen die onze merken bieden voor een opgeruimde badkamer. Je douchespullen zijn eenvoudig te ordenen met de rekjes van Simplehuman. Ze zijn verstelbaar, ze schuiven omhoog, omlaag en opzij, zodat alles past, ongeacht het formaat. Je hoeft alleen nog maar te wachten tot het water warm genoeg is. Ook handig is de zeepdispenser die automatisch werkt en met één van de stijlvolle afvalemmertjes maak je het geheel in stijl af.

Hou je ook van een georganiseerde wastafel? Voor alle gebruiksvoorwerpen heeft Joseph Joseph handige opbergmogelijkheden ontworpen. Om er één stijlvol geheel van de maken zijn er ook nog zeeppompjes, afvalemmertjes en toiletborstelhouders verkrijgbaar in dezelfde stijl.

Om echt een spa van je badkamer te maken mag een heerlijk ontspannen geur natuurlijk niet ontbreken. Gebruik hiervoor de stijlvolle geurkaarsen van Max Benjamin.

Het uitgebreide en gevarieerde assortiment van Kela zorgt voor een wellness gevoel in iedere badkamer.
Badkameraccessoires, afvalemmers, handdoeken, badkamermeubilair en toiletaccessoires. Alles is aanwezig om elke badkamer volledig en stijlvol in te richten. Door het gebruik van mooie kleuren en materialen passen de verschillende collecties niet alleen goed bij uw badkamer, maar ook bij de rest van uw interieur.

Simplehuman

Tools for efficient living. Dat is de slogan en dat is waar de producten voor staan. Simplehuman heeft zichzelf ten doel gesteld om de dagelijkse klusjes in huis sneller en beter te laten verlopen. Hun producten helpen daarbij. Belangrijke productinnovaties maken de Simplehuman producten nog unieker. Langzaam sluitende prullenbakdeksels is daar een voorbeeld van. Maar ook de zeepdispenser die automatisch werkt.

De nieuwe sensor spiegel is het paradepaardje, een spiegel die automatisch licht geeft en ook nog eens afstemt op de omgeving. Stuk voor stuk producten waarover echt is nagedacht! Laat Simplehuman thuis zijn in uw keuken, op het aanrecht, toilet of de badkamer. Zo haalt u een merk in huis dat u elke dag kunt gebruiken en waar u elke dag van geniet.

Sensor mirror Simplehuman

Laten we beginnen met bad & beauty
Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.

X