BBQ & Accessoires

Beleef deze wereld

Barbecuen is tegenwoordig ‘serious business’. Het is allang niet meer even gezellig een hamburger of worstje grillen op een zonnige dag. Voor menigeen is het een uit de hand gelopen hobby geworden. De mogelijkheden van onze BBQ’s zijn dan ook eindeloos.

Gerookte vis, verse pizza’s, ovenschotels en zelfs taarten kunnen allemaal bereid worden op de grillmasters van onze topmerken. Van de klassieke kogelbarbecue tot de uitgebreide buitenkeuken of prachtige designmodellen. We zijn van alle markten thuis.

Compleet met lederen schorten en alle denkbare BBQ accessoires.

Uw specialisten

Theo Rietbergen
Sjoerd van der Burg
Sabrina Pollé

Categoriëen

Koken
Tafelen
Servies
Accessoires

Het bijzondere verhaal van

Rösle

Duurzaamheid, een veilig thuis en respect voor herkomst, maar ook een moderne levensstijl, innovatie en trendsetting zijn de kernwaarden van RÖSLE.

Rösle, dat al sinds 1888 een familiebedrijf is, richt zich altijd op de behoeften, interesses en gewoonten van haar klanten.
 Dit heeft geleid tot een expertise op het gebied van voedsel bereiden in de breedste zin van het woord, niet alleen in de keuken, maar ook op de BBQ. Elk product is intensief doordacht, exclusief vervaardigd en perfect ontworpen, wat resulteert in de hoogste kwaliteit en functionaliteit.
Bij Rosle draait het allemaal om de liefde voor goed voedsel, maar wel rekening houdend met de kwetsbaarheid van de natuur.

Topchef en tevens grillmeister Frank Heppner, waar Rösle een jarenlange samenwerking mee heeft deelt deze overtuiging door mensen te inspireren in harmonie te leven met de natuur en op een verantwoorde manier keuzes te maken op het gebied van voeding. In dit kader hebben ze speciale grill evenementen georganiseerd op biologische boerderijen.
Ontdek de prachtige en uitgebreide BBQ collecties van Rösle.

Mike Lingwood van Outdoorchef

Hoe kwam u op het idee een kogelbarbecue in een gasbarbecue te veranderen?

Daarvoor moet ik even terug in de tijd. In de zomer van 1988 verhuisde ik met mijn gezin van Engeland naar Spanje. Een goede vriend van mij, die in Groot-Brittannië woonde, was een grote barbecueliefhebber die graag lekker eten op zijn houtskoolbarbecue klaarmaakte. Ik had tot op dat moment niet veel met grillen, maar besloot toch een houtskool-barbecue mee naar Spanje te nemen en ik was al gauw een tamelijk ervaren barbecue-expert. Ik ben een ‘hobbyklusser’ en na het verjaardagsfeest van mijn dochter realiseerde ik mij dat de vorm van de kogel met een paellabrander gecombineerd kon worden – dus om van een houtskoolbarbecue een kogelbarbecue te maken die op gas werkt.

Met de designer grills van Arteflame wordt barbecueën naar een heel ander level getild. Ze zijn gemaakt van zwaar plaatstaal met een roestig en dus stoer uiterlijk, in de vorm van een statafel. Perfect geschikt voor het grillen van vlees en groenten voor een leuk gezelschap. Daarna kan de grill dienen als vuurplaats voor een gezellige sfeer tijdens de afterparty.

Everdure FUSION

FUSION van Everdure geeft barbecueën met houtskool een nieuwe dimensie. De FUSION is vernoemd naar de innovatieve mix van houtskool en elektriciteit. FUSION heeft een functioneel, elegant en tijdloos design. De barbecue is gemakkelijk in gebruik; binnen tien minuten is de barbecue op temperatuur. Het draaispit is verstelbaar en de klauwvormige Cliplock Forks zorgen ervoor dat u ieder stuk vlees veilig kunt ronddraaien aan het spit. Met de HUB, het grote broertje van de Fusion, geeft u een heerlijke authentieke rooksmaak aan uw culinaire bereidingen.

Laten we beginnen met BBQ & accessoires
Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.

X