BBQ & Outdoor

Beleef deze wereld

Barbecueën is tegenwoordig ‘serious business’. Het is allang niet meer even gezellig een hamburger of worstje grillen op een zonnige dag. Voor menigeen is het een uit de hand gelopen hobby geworden. De mogelijkheden van onze BBQ’s zijn dan ook eindeloos.

Gerookte vis, verse pizza’s, ovenschotels en zelfs taarten kunnen allemaal bereid worden op de grillmasters van onze topmerken. Van de klassieke kogelbarbecue tot de uitgebreide buitenkeuken of prachtige designmodellen. We zijn van alle markten thuis.

Compleet met lederen schorten en alle denkbare BBQ accessoires.

Uw specialisten

Theo Rietbergen
Wilma Beukema

 
Blader door de wereldcatalogus

Categoriëen

Koken
Tafelen
Servies
Accessoires

Het bijzondere verhaal van

Rösle

Duurzaamheid, een veilig thuis en respect voor herkomst, maar ook een moderne levensstijl, innovatie en trendsetting zijn de kernwaarden van RÖSLE.

Rösle, dat al sinds 1888 een familiebedrijf is, richt zich altijd op de behoeften, interesses en gewoonten van haar klanten.
 Dit heeft geleid tot een expertise op het gebied van voedsel bereiden in de breedste zin van het woord, niet alleen in de keuken, maar ook op de BBQ. Elk product is intensief doordacht, exclusief vervaardigd en perfect ontworpen, wat resulteert in de hoogste kwaliteit en functionaliteit.
Bij Rosle draait het allemaal om de liefde voor goed voedsel, maar wel rekening houdend met de kwetsbaarheid van de natuur.

Topchef en tevens grillmeister Frank Heppner, waar Rösle een jarenlange samenwerking mee heeft deelt deze overtuiging door mensen te inspireren in harmonie te leven met de natuur en op een verantwoorde manier keuzes te maken op het gebied van voeding. In dit kader hebben ze speciale grill evenementen georganiseerd op biologische boerderijen.
Ontdek de prachtige en uitgebreide BBQ collecties van Rösle.

Mike Lingwood van Outdoorchef

Hoe kwam u op het idee een kogelbarbecue in een gasbarbecue te veranderen?

Daarvoor moet ik even terug in de tijd. In de zomer van 1988 verhuisde ik met mijn gezin van Engeland naar Spanje. Een goede vriend van mij, die in Groot-Brittannië woonde, was een grote barbecueliefhebber die graag lekker eten op zijn houtskoolbarbecue klaarmaakte. Ik had tot op dat moment niet veel met grillen, maar besloot toch een houtskool-barbecue mee naar Spanje te nemen en ik was al gauw een tamelijk ervaren barbecue-expert. Ik ben een ‘hobbyklusser’ en na het verjaardagsfeest van mijn dochter realiseerde ik mij dat de vorm van de kogel met een paellabrander gecombineerd kon worden – dus om van een houtskoolbarbecue een kogelbarbecue te maken die op gas werkt.

De prachtige barbecues van Everdure by Heston Blumenthal zijn stuk voor stuk uniek. Samen met designers en ingenieurs heeft Heston Blumenthal er een ware missie van gemaakt om de perfecte moderne barbecue te ontwikkelen. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar mede door het innovatieve karakter maken ze het voor iedereen mogelijk om indrukwekkende culinaire prestaties neer te zetten.

4K van Everdure by Heston Blumenthal

Graag introduceren wij de meest innovatieve barbecue van het moment: de 4K van Everdure by Heston Blumenthal.
De 4K laat andere barbecues mijlenver achter zich, niet alleen door het prachtige design maar ook door de oneindige functies.
Zo is het houtskool binnen 7 minuten op de gewenste temperatuur, is de temperatuur zeer precies te bepalen door speciaal genummerde ventilatieopeningen en is de barbecue uitgerust met alle hardware die je nodig hebt. Het handige bedieningspaneel heeft een timer en helpt je de temperatuur in de gaten te houden. Ook kun je hiermee de hittespiraal aanzetten om het houtskool te laten ontbranden en je kunt hem d.m.v. bluetooth koppelen aan je mobiele telefoon. Tussentijds houtskool bijvullen doe je door gebruik te maken van een speciale opening aan de zijkant van de BBQ. Hierdoor heb je geen temperatuurverlies. Tot slot is de BBQ veilig voor kinderen, want je hebt twee handelingen nodig om de BBQ te kunnen openen en door het unieke isolatieontwerp wordt de buitenkant van de BBQ niet heet.

Laten we beginnen met BBQ & outdoor
Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.