Design & Lifestyle

Beleef deze wereld

Op het gebied van Gifts en Design hebben we merken in huis met een rijke geschiedenis, die zelfs helemaal teruggaat naar de Wereldtentoonstelling in Parijs (1889). Alles bij elkaar opgeteld hebben we eeuwen aan ervaring en vakmanschap in huis, maar met een eigentijdse invulling en voor iedere smaak.

Woonaccessoires met een Deens of Argentijns tintje, artikelen met een verhaal of producten die geheel in het teken staan van maatschappelijke betrokkenheid. Stuk voor stuk een aanwinst voor elk interieur.

Uw specialisten

Julian Kwee

Categoriëen

Lampen
Woonaccessoires
Bar & Wijn
Voor op tafel
Fashion

Georg Jensen

(1866-1935)
“Silver is the best material we have, silver has this wonderful shine like moonlight, a light taken straight from a Danish summer’s night when covered by dew, silver can look like magical mist.”

.

Georg Jensen

is de verfijnde en tijdloze belichaming van design, verlangen en innovatie van de moderne tijdsgeest met gevoel voor Art Nouveau. Met een historie van meer dan 100 jaar staat Georg Jensen voor kwaliteit, vakmanschap, en tijdloos esthetisch design voor lifestyle producten van horloges tot bestek en van vazen tot kandelaars.

Filosofie

De filosofie van de oprichter, Georg Jensen, was krachtige ontwerpen te maken die zowel functioneel als mooi waren. Zijn vakmanschap en artistieke vaardigheden, gecombineerd met zijn vermogen om ontwerptalent te ontdekken waren de basis voor de oprichting van zijn bedrijf. Georg Jensen heeft de gave om vloeiende lijnen samen te laten gaan met exclusief ontworpen ornamenten in dagelijkse producten.

Collectie

De collectie is gebaseerd op waarden als integriteit, authenciteit, en Deens design. Allen reflecterend aan de Deense waarden van een simpel elegant bestaan, de schoonheid van het Noorderlicht, helder water en puur licht. Vandaag de dag worden deze normen nog steeds gerespecteerd en meegenomen in het ontwerp om de nalatenschap van Georg Jensen te eren. Dit resulteert in een collectie die begerenswaardig is, bedoeld om het dagelijkse leven interessanter, mooier en prettiger te maken.

Mooi en duurzaam design: ieder item is gemaakt van 100% gerecycled leer

– Vacacaliente-

PANTONE 

Spelen met kleur voor meer dan 50 jaar! Pantone is de toonaangevende leverancier van kleurensystemen en is wereldwijd bekend als de standaard taal voor kleurcommunicatie.

Om hun liefde voor kleur te delen heeft Pantone Living een designcollectie ontworpen, zodat je elke dag en op elk moment kunt genieten van kleur in je leven. Natuurlijk verkrijgbaar in verschillende Pantonekleuren. Het credo van Pantone Living is niet voor niets: laten we de liefde voor kleur delen en samen van de wereld een creatievere plek maken.

Pantone – Home is where the mug is

Laten we beginnen met design & gifts
Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.

Bericht via website

X