Design & Lifestyle

Beleef deze wereld

Er is een reden waarom er een ME in HOME zit. Persoonlijke stijl is wat een huis tot een thuis maakt. Het is wat de cirkel van comfort om ons heen rond maakt. Naast een mooi design willen we tegenwoordig ook dat items functioneel zijn en het zou ook nog mooi zijn als het allemaal op een verantwoorde wijze geproduceerd wordt.
Gelukkig zit dat bij onze high end merken wel goed. Ze hebben niet alleen de meest prachtige collecties, maar vanwege de goede kwaliteit gaan ze ook lang mee. Voor iedere ruimte in huis, maar ook buitenshuis vind je bij ons de mooiste artikelen.

Uw specialisten

Karin Mulder

 

 
Blader door de wereldcatalogus

Categoriëen

Lampen
Woonaccessoires
Bar & Wijn
Voor op tafel
Fashion

Kabinet van Look

 
Scherpe lijnen en geometrische vormen slagen er vaak in om interieurs te transformeren in de meest visueel opvallende ruimtes.”

.

Eva Solo

Eva Solo is een familiebedrijf dat al 100 jaar lang innovatieve producten op de markt brengt en dat niet voor niets vele designprijzen in de wacht heeft gesleept.

Bij Eva Solo draait alles om mooi, maar ook functioneel design en het gebruik van de juiste materialen. Dit is bij alle collecties terug te zien. Eva Solo gebruikt alleen duurzame materialen voor haar producten.
De prachtige keukencollecties en woonaccessoires van Eva Solo zijn niet meer weg te denken uit vele huishoudens en met de introductie van To Go en Outdoor collecties van Eva Solo is het buitenleven ook het domein geworden van dit Deense merk.

Collectie

Eva Solo heeft ook een prachtige wooncollectie met stijlvolle stukken die iedere ruimte in huis vullen met Scandinavisch design. Banken, fauteuils, salon- en eettafels en stoelen.. alles voor een geweldige inrichting waar je je echt thuis voelt.  

Mooi en duurzaam design: ieder item is gemaakt van 100% gerecycled leer

– Vacacaliente-

PANTONE 

Spelen met kleur voor meer dan 50 jaar! Pantone is de toonaangevende leverancier van kleurensystemen en is wereldwijd bekend als de standaard taal voor kleurcommunicatie.

Om hun liefde voor kleur te delen heeft Pantone Living een designcollectie ontworpen, zodat je elke dag en op elk moment kunt genieten van kleur in je leven. Natuurlijk verkrijgbaar in verschillende Pantonekleuren. Het credo van Pantone Living is niet voor niets: laten we de liefde voor kleur delen en samen van de wereld een creatievere plek maken.

Pantone – Home is where the mug is

Laten we beginnen met design & gifts
Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.

Bericht via website

X