Er is veel onduidelijk over dropshipping. Hieronder een korte samenvatting uit Wikipedia. Wij hebben een bijzonder aantrekkelijk dropshipment mogelijkheid voor uw bedrijf.

Informeer bij Sjoerd van der Burg voor de mogelijkheden bij uw bedrijf.

Drop shipping (of met Nederlandse spelling dropshipping, ook bekend als doorverkoop of direct shipment) is een techniek voor integraal ketenbeheer. Bij deze constructie ontvangt een handelaar/retailer een bestelling van een eindklant. De handelaar plaatst de bestelling door naar de producent. De producent levert het product direct aan de eindklant. De factuur van de producent gaat naar de (tussen)handelaar. De factuur van de handelaar gaat naar de eindklant.

Dropshipping is door bovengenoemde een vrijwel risicoloze vorm van ondernemen, waarbij ondernemers niet hoeven te investeren in voorraden. Meestal gaat dit ook direct gepaard met kostenbesparing op het gebied van inventaris, personeel en logistiek.

De dropshipping methode wordt hedendaags veel gebruikt door startende ondernemers, aangezien zij normaliter geen grote investeringsbehoefte hebben.

Uit Wikipedia

MEER WETEN?

Hebben wij uw nieuwsgierheid geprikkeld? Wij adviseren u graag persoonlijk. Laat daarom een bericht achter.

X