Koken, bakken en braden

Beleef deze wereld

Om de meest smakelijke gerechten te bereiden, heb je het beste gereedschap nodig. Een goede voorbereiding is het halve werk. Snijplanken, messensets en allerlei slimme keukenhulpjes komen hierbij handig van pas.

Uw specialisten

Wilma Beukema
Karin Mulder

Categoriëen

Koken
Tafelen
Servies
Accessoires

Op elk potje past een dekseltje

Natuurlijk zijn alleen de beste pannen goed genoeg. We hebben een breed scala aan topmerken, waarbij elke kok ongeacht zijn of haar voorkeur een ruime keuze heeft..

.

“Zo van het fornuis op tafel!

Wie houdt er niet van dingen die het leven allemaal net iets makkelijker maken?
De pannen en ovenschalen van onze merken zien er tegenwoordig zo mooi uit, dat ze direct op tafel kunnen.

Neem nu de Terracotta lijn van Sambonet. Als dat geen aanvulling op een perfect gedekte tafel is?
Je zou er bijna van uit de pan gaan eten.

“Wat eten we vandaag?”
Met de pannen van Swiss Diamond zet je gegarandeerd een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel. Ze zijn voorzien van een revolutionaire anti-aanbaklaag waardoor je geen boter of olie nodig hebt. 

Swiss Diamond

Swiss Diamond biedt thuiskoks over de hele wereld de mogelijkheid om beter, makkelijker en vooral gezonder te koken met kookgerei van niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook met een mooi design. Het Zwitserse bedrijf is vooral bekend is geworden door de revolutionaire antiaanbaklaag, waar echte diamantkristallen in verwerkt zijn. Deze technologie heeft al verschillende prijzen in de wacht gesleept en wordt door professionals geprezen voor de hoge prestaties en lange levensduur.

Swiss Diamond heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan door de productie voornamelijk plaats te laten vinden in Zwitserland waarbij ze groene energie gebruiken en in een schone en veilige omgeving de perfecte kwaliteit kunnen nastreven. De filosofie van Swiss Diamond is dat thuis koken vooral gemakkelijk en gezond moet zijn. Mensen die graag veilig en gezond koken, en milieubewust zijn, kiezen Swiss Diamond.

Laten we beginnen met koken, bakken en braden
Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.

X