Licences

Experience this world

Op zoek naar producten van de laatste succesfilm van Disney of fan van één van de superhelden van Marvel? Of ben je juist op zoek naar bijzondere design producten van merken als Pantone, Lego of Versace?

Wij zijn een betrouwbare en ervaren partner als het gaat om licenties. Zowel voor bestaande collecties als voor tailor made artikelen.

Your specialists

Theo Rietbergen
Sjoerd van der Burg

Categories

Cooking
Tableware

Accessories

May the force be with you

Wie kent Starwars niet? Hele generaties zijn er mee opgegroeid. Dat is het mooie van deze serie waarin de avonturen van Luke Skywalker, Darth Vader, Obi-Wan Kanobi, BB8 en vele andere personages verteld wordt. Nu kun je er in het dagelijks leven ook van genieten. Voor de superfans hebben ween scala aan artikelen: bekers van bijvoorbeeld Darth Vader voor onderweg of mooie opbergboxen in Star Wars stijl.

Zo kunnen de avonturen van Darth Vader, C-3PO en R2-D2 thuis voortgezet worden zonder je te begeven in een galaxy hier ver ver vandaan.

.

Rosenthal meets Versace

 

Rosenthal en Versace worden beide gezien als merken die synoniem staan voor uitmuntendheid en hoge kwaliteit. Rosenthal staat bekend om haar bijzondere mix van traditie en innovatie en Versace weet het historische en het ultramoderne samen te brengen, om tot tijdloze maar toch volledig eigentijdse ontwerpen te komen.

Samen hebben ze een elegante, verfijnde en opwindende servies- en cadeaucollectie ontwikkeld, vol met mythe, symboliek en antieke verwijzingen, waarbij kostbare materialen vakkundig in speciale stukken worden verwerkt.

Het is een vruchtbare samenwerking tussen de twee grootheden die al meer dan 25 jaar succesvol is.

Als er één culinair televisieprogramma is om bij te watertanden, is het MasterChef wel. Ook fan? Dan hebben we prachtig nieuws, MasterChef brengt namelijk een eigen productlijn uit waarmee je thuis kunt koken als een echte MasterChef-kok.

Masterchef

Om de meest smakelijke gerechten op tafel te kunnen zetten, heb je creativiteit, doorzettingsvermogen en de beste instrumenten nodig om tot het beste resultaat te komen.
 Om de chef-koks onder ons daarin te voorzien heeft MasterChef nu een eigen lijn ontwikkeld in samenwerking met ervaren chef-koks en branche experts. Uiteraard van de best mogelijke kwaliteit. Een ware inspiratie voor food lovers.
MasterChef geeft mensen de middelen, kennis en inspiratie om hun eigen talenten te ontplooien en al kokend de weg naar perfectie te vinden.

Haak in op deze bekende televisieserie en breidt uw assortiment uit met de prachtige artikelen uit de MasterChef serie.

Laten we beginnen met licenties
Say Hello!

Contact us to roll out this concept well in your shop.

X