Stationary

Experience this world

Stationary is er in vele soorten en maten, in een serieus design of volgens de laatste trends of in een tijdloze uitvoering. Alles is mogelijk. We werken nauw samen met een van onze merken om de meest creatieve oplossingen te bedenken voor ieder project. Of het nu gaat om gepersonaliseerde lederwaren als relatiegeschenk, het aankleden van bureaus of eettafels of op maat gemaakte menukaarten.

Your specialists

Sjoerd van der Burg
Julian Kwee

Categories

Stationery
Lederwaren
Cadeaus

Geen stapels op het bureau

We bieden eindeloze mogelijkheden. Alles is verkrijgbaar in mooie kleuren en gemaakt van gerecycled materiaal, wat helemaal past in de trend van verantwoord ondernemen. Een mooi geordend kantoor of bureau is het resultaat!

.

Vacavaliente

Hallo, wij zijn Vacavaliente
 
Wij creëren inspirerende objecten die een creatieve en functionele levensstijl omarmen. We geloven in een goed ontwerp; simpel, duurzaam en in balans met de planeet en de emoties van mensen.
 
Gerecycled leer: het materiaal dat ons inspireert
Het materiaal dat wij gebruiken geeft een tweede leven aan de restanten uit de lederindustrie. Hiermee leveren wij een positieve bijdrage aan de maatschappij, mens en milieu.

“Don’t waste your time, or time will waste you”

– MUSE –

Kleur je wereld!

Het leven is één en al kleur! Dit is hoe ze de wereld zien bij Copenhagen Design. Ze zijn dagelijks met veel plezier op een professionele manier met kleuren bezig.
Om hun liefde voor kleur te delen heeft Copenhagen Design een designcollectie ontworpen om kleur te geven aan het dagelijks leven.

Vrolijk je werkplek op met de kleurrijke kantooraccessoires van Pantone. Een notitieboekje, pennenbak, gum, liniaal, sticky notes, schriften, opbergdozen en potloden. Allemaal verkrijgbaar in prachtige Pantone kleuren.

Laten we beginnen met stationary
Say Hello!

Contact us to roll out this concept well in your shop.