Geuren & fashion

Beleef deze wereld

Men realiseert het zich niet altijd, maar geur is zeer bepalend voor de sfeer. In je huis, in je auto, overal eigenlijk. Het is gemakkelijk om een heerlijke geur in huis te halen, maar de kunst is dat deze niet te overheersend is en toch lang genoeg mee gaat.

De producten van onze merken zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en gaan lang mee, zonder hun heerlijke geur te verliezen. We hebben geurkaarsen, geurvazen, geurdiffusers met stokjes, geurdiffusers met ingebouwde bluetooth speaker en een hele collectie aan grappige geurpoppetjes voor in de auto en in de kledingkast.

Uw specialisten

Theo Rietbergen
Sjoerd van der Burg
Sabrina Pollé

Categoriëen

Geuren
Huis
Accessoires

Associatie

Het is eigenlijk frappant hoe weinig we feitelijk met geuren doen, hoe klein het bewuste onderdeel “geur” is. Dit terwijl het in het onderbewuste juist een heel belangrijk aspect is. Neem nu de smaak, daarvan wordt 90% bepaald door de geur. Maar ook het spel tussen de seksen wordt voor een groot deel bepaald door de geur (feromonen). Dit is alleen een geur die je niet zo direct kunt ruiken.

Max Benjamin met trots Iers

Het Ierse bedrijf Max Benjamin wordt gerund door de broers Mark en David Van den Bergh in hun studio in County Wicklow, Ierland. Vernoemd naar hun neefjes, Max en Ben, begon het bedrijf met de productie van met de hand gegoten, natuurlijke kaarsen in de vroege jaren ’90. De zus van de broers had de kunst van het kaarsen maken geleerd in Amerika en heeft een uitzonderlijk talent voor het mixen van essentiële oliën tot zeer bijzondere geuren.

Max Benjamin is inmiddels aanzienlijk geëvolueerd en de luxe huisgeurcollecties zijn nu te vinden in wereldberoemde warenhuizen zoals Harrods in Londen en Le Bon Marché in Parijs.

Modern design, natuurlijke ingrediënten en doordachte methoden hebben de kaarsen, diffusers en geurkaarten van Max Benjamin overal ter wereld gewaardeerd en geliefd gemaakt.

 

Mr&Mrs Fragrance is a cocktail of interests and values that Mr. Massimo Esposito e Mrs.Simona Guerini have discovered and cultivated over 5 years of collaboration: passion for travelling, photography, arts and perfumes used in different cultures around the world. Since 2010, Massimo and Simona have gathered a group of passionate entrepreneurs, sharing a common vision: to create a brand, that is representative of the world of perfumes and design, expressed through technology.

Mr & Mrs Fragrance

Een merk dat zich specialiseert in huisparfum. Geuren spelen namelijk een belangrijke rol in het geluk van mensen. Geuren wakkeren gevoelens en genoegens aan. Roepen herinneringen op. Hoe geuren werken en hoe ze het best tot hun recht komen weten ze bij Mr & Mrs Fragrances. Het Italiaanse echtpaar Massimo en Simona hebben de wereld ontdekt tijdens een aantal mooie reizen. Van Marakesch tot de Seychellen. Van Peru tot Malawi. De herinneringen aan deze reizen hebben ze gevangen in wereldse geuren. Deze geuren wachten nu om tot hun recht te komen bij u thuis.

Laten we beginnen met geuren en fashion Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.

X