Geuren & fashion

Beleef deze wereld

Men realiseert het zich niet altijd, maar geur is zeer bepalend voor de sfeer. In je huis, in je auto, overal eigenlijk. Het is gemakkelijk om een heerlijke geur in huis te halen, maar de kunst is dat deze niet te overheersend is en toch lang genoeg mee gaat.

De producten van onze merken zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en gaan lang mee, zonder hun heerlijke geur te verliezen. We hebben geurkaarsen, geurvazen, geurdiffusers met stokjes en geurdiffusers voor in de de kledingkast en natuurlijk in de auto. Ook handig voor onderweg zijn de pluizenrollers van Flint. Een praktisch fashion statement.

Uw specialisten

Julian Kwee
Sjoerd van der Burg

Categoriëen

Geuren
Huis
Accessoires

Associatie

Het is eigenlijk frappant hoe weinig we feitelijk met geuren doen, hoe klein het bewuste onderdeel “geur” is. Dit terwijl het in het onderbewuste juist een heel belangrijk aspect is. Neem nu de smaak, daarvan wordt 90% bepaald door de geur. Maar ook het spel tussen de seksen wordt voor een groot deel bepaald door de geur (feromonen). Dit is alleen een geur die je niet zo direct kunt ruiken.

Max Benjamin met trots Iers

Het Ierse bedrijf Max Benjamin wordt gerund door de broers Mark en David Van den Bergh in hun studio in County Wicklow, Ierland. Vernoemd naar hun neefjes, Max en Ben, begon het bedrijf met de productie van met de hand gegoten, natuurlijke kaarsen in de vroege jaren ’90. De zus van de broers had de kunst van het kaarsen maken geleerd in Amerika en heeft een uitzonderlijk talent voor het mixen van essentiële oliën tot zeer bijzondere geuren.

Max Benjamin is inmiddels aanzienlijk geëvolueerd en de luxe huisgeurcollecties zijn nu te vinden in wereldberoemde warenhuizen zoals Harrods in Londen en Le Bon Marché in Parijs.

Modern design, natuurlijke ingrediënten en doordachte methoden hebben de kaarsen, diffusers en geurkaarten van Max Benjamin overal ter wereld gewaardeerd en geliefd gemaakt.

 

Tom Dixon is een toonaangevend designmerk uit Londen dat jaarlijks de meest prachtige collecties in verlichting, meubels en woonaccessoires lanceert in Milan, New York, Londen en Parijs.
Het bedrijf weet als geen ander dat er niet-tastbare zaken zijn die net zo belangrijk kunnen zijn in interieurontwerp als kleur, helderheid en vorm. Vaak is de meest krachtige eerste indruk en het daaropvolgende geheugen van een ruimte de geur. De geurcollecties van Tom Dixon roepen historische herinneringen op aan het Britse leven, reizen en handel over de hele wereld en keren terug naar de gruizige geuren van het moderne internationale Londen.

Flint

Uitschuifbaar, navulbaar, betrouwbaar, handelbaar, meeneembaar, uitwisselbaar, maar ook kleurrijk, fashionable en opmerkelijk.
Niet echt de woorden die je zou gebruiken om een pluizenroller te omschrijven. Maar Flint is anders. Niet voor niets heeft deze pluizenroller de Red Dot Award gewonnen, want Flint is al deze woorden en meer! Een perfecte lifestyle accessoire voor iedereen die graag goed voor de dag komt.
Verkrijgbaar in vrolijke, felle kleuren en leuke patronen. Flint is de enige pluizenroller die je met een gerust hart overal mee naartoe kunt nemen!

Laten we beginnen met geuren en fashion Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.

X