Huishouden & organizing

Beleef deze wereld

Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Maar daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Onze merken hebben handige oplossingen voor elke ruimte in het huis.

Van organisers voor het aanrecht en vershoudartikelen tot grote stapelbare opbergboxen waar je heel veel spullen in kwijt kunt. Alles valt eenvoudig te organiseren.

Daarnaast hebben we een ruime keuze aan afvalemmers. Wel of niet recyclen, een pedaal of sensor om hem te openen, voor de keuken of de badkamer? Er zijn legio mogelijkheden. En dit alles in een stijlvol jasje.

Uw specialisten

Sjoerd van der Burg

Categoriëen

Huishouden
Organizing
Accessoires

Leg(i)o mogelijkheden!

Wat is er nu leuker dan legoblokjes opbergen in reuze legoblokken en legohoofden? Wij hebben de mooiste opbergdozen, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en formaten..
Je hoeft er natuurlijk niet alleen Lego in op te bergen, want ook als je geen kinderen hebt, staan ze prachtig in elk interieur!

.

Stapelen maar!

ClickClack® is een iconisch bedrijf uit Nieuw-Zeeland dat zich toelegt op het produceren van stijlvol en ongelooflijk handig keukengerei. Ze doen het allemaal – van opslag voor de pantry, koelkast en aanrecht, tot handige oplossingen voor onderweg. Als het duurzaam, mooi en praktisch is, is het ClickClack®.

Ze helpen drukke gezinnen over de hele wereld om het leven soepeler, minder stressvol en creatiever te maken. Al 30 jaar zijn ze op een innovatieve manier bezig om voedsel eenvoudig en gemakkelijk gesorteerd te krijgen. Ze zijn zoveel meer dan een keukenstapelaar: ze zijn uw voedselvriend!

“Innovation is at the heart of everything we do at Joseph Joseph, that’s why we make it our aim to identify everyday problems and solve them by designing functional solutions.”

ANTONY & RICHARD JOSEPH

Joseph Joseph

In 2003 besloten de tweelingbroers Antony en Richard Joseph om hun krachten te bundelen en Joseph Joseph te lanceren met het doel om functionele, probleemoplossende huishoudelijke producten te creëren.
Zolang de broers zich kunnen herinneren, zijn ze altijd gefascineerd geweest door design. Ze groeiden op in een familiebedrijf, wat hun passie voor ontwerp, techniek en uitvinding echt aanwakkerde.

Van een bescheiden begin is het bedrijf uitgegroeid tot een bekroond internationaal huismerk dat wordt verkocht in meer dan 100 landen over de hele wereld met kantoren in Londen, New York, Parijs, Düsseldorf en Tokio.
Het hele Joseph Joseph-team deelt het enthousiasme van de broers voor innovatie en heeft een passie om zoveel mogelijk huishoudens te voorzien van probleemoplossende producten.

Laten we beginnen met huishouden & organizing
Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.

X