Huishouden & organizing

Beleef deze wereld

Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Maar daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Onze merken hebben handige oplossingen voor elke ruimte in het huis.

Van organisers voor het aanrecht en vershoudartikelen tot grote stapelbare opbergboxen waar je heel veel spullen in kwijt kunt. Alles valt eenvoudig te organiseren.

Daarnaast hebben we een ruime keuze aan afvalemmers. Wel of niet recyclen, een pedaal of sensor om hem te openen, voor de keuken of de badkamer? Er zijn legio mogelijkheden. En dit alles in een stijlvol jasje.

Uw specialisten

Sjoerd van der Burg

 

 
Blader door de wereldcatalogus

Categoriëen

Huishouden
Organizing
Accessoires

Leg(i)o mogelijkheden!

Wat is er nu leuker dan legoblokjes opbergen in reuze legoblokken en legohoofden? Wij hebben de mooiste opbergdozen, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en formaten..
Je hoeft er natuurlijk niet alleen Lego in op te bergen, want ook als je geen kinderen hebt, staan ze prachtig in elk interieur!

.

Handige oplossingen voor een duurzamer leven!

Het dagelijkse leven heeft zijn uitdagingen. En laten we wel wezen, de meesten van ons waarderen de kleine dingen die het verschil maken. Dus waarom zou je geen producten maken die het organiseren net iets eenvoudiger maken?

De missie van iDesign is om het dagelijks leven gemakkelijker te maken met innovatieve producten die zijn ontworpen om mensen te helpen hun huizen in stijl te organiseren en te verbeteren én met het oog op een betere wereld. Niet alleen zijn de producten gemaakt van gerecycled of recyclebaar materiaal, maar de collecties helpen ook om verspilling tegen te gaan. Met een perfect georganiseerde keuken of koelkast weet je precies wat je in huis hebt.

“Innovation is at the heart of everything we do at Joseph Joseph, that’s why we make it our aim to identify everyday problems and solve them by designing functional solutions.”

ANTONY & RICHARD JOSEPH

Joseph Joseph

In 2003 besloten de tweelingbroers Antony en Richard Joseph om hun krachten te bundelen en Joseph Joseph te lanceren met het doel om functionele, probleemoplossende huishoudelijke producten te creëren.
Zolang de broers zich kunnen herinneren, zijn ze altijd gefascineerd geweest door design. Ze groeiden op in een familiebedrijf, wat hun passie voor ontwerp, techniek en uitvinding echt aanwakkerde.

Van een bescheiden begin is het bedrijf uitgegroeid tot een bekroond internationaal huismerk dat wordt verkocht in meer dan 100 landen over de hele wereld met kantoren in Londen, New York, Parijs, Düsseldorf en Tokio.
Het hele Joseph Joseph-team deelt het enthousiasme van de broers voor innovatie en heeft een passie om zoveel mogelijk huishoudens te voorzien van probleemoplossende producten.

Laten we beginnen met huishouden & organizing
Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.