Kids

Beleef deze wereld

Laten we eerlijk zijn: sommige artikelen voor kinderen vinden wij als volwassenen eigenlijk net zo leuk. Neem nu onze Lego opbergboxen in de vorm van een legoblokje of legohoofd. Of de Star Wars Collection. Pure nostalgie. En voor onze kids is het erg leuk om mee te spelen of om mee naar school te nemen.

Daarnaast hebben we hebben een uitgebreide collectie to-go artikelen, ijsmachines en-vormpjes, vrolijk servies of kleine kantooraccessoires. Keuze genoeg voor kinderen én hun ouders.

Uw specialisten

Theo Rietbergen
Sjoerd van der Burg

Categoriëen

Organizing
Kids
Spelen
Accessoires

ZOKU, zin in de zomer!

ZOKU is nog steeds de zomerhit ! U bent nog steeds enthousiast. Ook de consument is “weg” van het product. Niet verwonderlijk! Na 24 uur in de vriezer, stelt het basisstation je in staat om heerlijke, originele ijsjes te maken. Ook geschikt voor ‘gezonde’ ijsjes, want de ingrediënten bepaal je zelf!

Aussie beach life!

Sunnylife is een Australisch bedrijf wat geweldige luxe zomer essentials op de markt brengt. Ze helpen mensen om samen de meest onvergetelijke zomer door te brengen. Hun stijlvolle en innovatieve items zijn ontworpen om zomer na zomer mee te gaan en worden enthousiast ontvangen in zwembaden, op stranden en zonovergoten vakantiebestemmingen over de hele wereld.

De Sunnylife kids collectie bestaat uit vele schattige, veilige en leuke producten waar elk kind gegarandeerd blij van wordt! Zwemvestjes, -bandjes en zwembadjes in de meest leuke uitvoeringen. Ook waterspeelgoed, drinkbekers, kinderbordjes en de leukste to go artikelen behoren tot de collectie. Zo willen ze nooit meer naar binnen!

FRUITFRIENDS
De grappigste fruitdragers ter wereld. Met de to go collectie van Fruitfriends kun je je fruit overal mee naartoe nemen, elke dag, zonder afval. Fruit is gezond, en het eten van vers fruit is cool! De dikke huid van Fruitfriends beschermt het fruit tegen schokken, en de zakjes helpen het zelfs vers te houden. Ze zijn beschikbaar in verschillende (fruit)vormen en kleuren, dus kies je favoriet! Maak ze vast aan de buitenkant van je tas met de karabijnhaak en maak indruk op je vrienden met de coolste accessoire ooit!

Crayola

Wie kent ze niet: de prachtige potloden-, krijtjes- en viltsiftensets van Crayola!
Het iconische merk komt nu met een vrolijke en kleurrijke opbergreeks waarbij het onmiskenbaar is wat je er zoal in kunt opbergen. De Crayola pennenbakken en organisers zijn is opgebouwd uit de vorm van de welbekende krijtjes en zijn niet alleen handig, maar ook erg leuk om te zien.

Naast de vrolijke pennenbakjes heeft Crayola ook leuke en handige items voor aan de muur. Bijvoorbeeld een lijstje die niet alleen prachtige kunstwerken laat zien, maar ze ook opbergt!

Laten we beginnen met spelen!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.

X