Koffie & thee

Beleef deze wereld

In de huidige dynamische maatschappij is het fijn om je af en toe terug te kunnen trekken en heerlijk te genieten van een kopje koffie of thee. Wij hebben een aantal merken in huis die gespecialiseerd zijn om hier het perfecte moment van te maken.

Van een met zorg bereide slow coffee tot een snelle espresso, alles is mogelijk. En natuurlijk ziet het er allemaal even stijlvol uit. Van het kleinste thee-ei tot het complete theeservies.

Uw specialisten

Theo Rietbergen
Karin Mulder

 

 
Blader door de wereldcatalogus

Categoriëen

Koffie
Thee
Water
Servies
Accessoires

I don’t need an inspirational quote

What I need is a freaking cup of coffee

LSA International, een particulier Brits bedrijf, wordt beschouwd als een van Europa’s toonaangevende merken van het hedendaagse handgemaakte glas en porselein. Bekend om de unieke stijl, originele ontwerpen en duurzame kwaliteit, lanceren ze 250 nieuwe producten per jaar. Alle ontwerpen zijn van de hand van de ontwerper en creatief directeur Monika Lubkowska-Jonas, dochter van de oprichter. Monika’s unieke vermogen om design, zowel tijdloze, klassieke stukken, als zeer modieuze accessoires te creëren, komt voort uit haar liefde voor zowel het oude als het nieuwe.

LSA International is een inspiratie voor iedereen met een interesse in design en in het creëren van een stijlvolle en aantrekkelijke omgeving om te wonen, te eten en in dit geval drinken.

Met de oudste techniek die sinds 2000 jaar bestaat, maar met de “looks” van vandaag en morgen.

Koffie en thee zijn een belangrijk onderdeel van de dag.
Er zijn veel mogelijkheden om de dranken te presenteren en te bereiden. Bij TTP Concepts hebben wij een brede range aan mogelijkheden. Totaalconcepten die aansluiten bij wat nu trendy is. 

Viva Scandinavia

Op en top Scandinavisch uit Denemarken

Met liefde voor design, gebaseerd op eerlijkheid, eenvoud en functionaliteit ontwerpen ze producten die het dagelijkse leven leuker en mooier maken. Daarom worden de innovatieve producten met alle aandacht voor alle betrokkenen geproduceerd. Hierdoor wordt Scandinavisch design voor iedereen betaalbaar. De woorden poëzie en praktisch worden vaak gebruikt om producten van allerlei materialen vorm te geven. Van een eenvoudig ontworpen theepot, voor jouw dagelijkse genietmomentje, tot een elegante wijnkaraf voor de gezelligste tijd met vrienden. Viva Scandinavia gaat ervan uit dat iedereen zich realiseert dat hard werken en plezier maken, dus hard lachen, gelijk staan aan elkaar. Met de prachtige producten van Viva Scandinavia wordt het mogelijk om thuis intens te genieten van deze momenten met vrienden en familie.

Net als een thee-ei, maar dan voor verse koffie!

Laten we beginnen met koffie en thee
Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.