Koken, bakken en braden

Beleef deze wereld

Om de meest smakelijke gerechten te bereiden, heb je het beste gereedschap nodig. Een goede voorbereiding is het halve werk. Snijplanken, messensets en allerlei slimme keukenhulpjes komen hierbij handig van pas.

Uw specialisten

Wilma Beukema
Karin Mulder

 

 
Blader door de wereldcatalogus

Categoriëen

Koken
Tafelen
Servies
Accessoires

Op elk potje past een dekseltje

Natuurlijk zijn alleen de beste pannen goed genoeg. We hebben een breed scala aan topmerken, waarbij elke kok ongeacht zijn of haar voorkeur een ruime keuze heeft..

.

“Zo van het fornuis op tafel!

Wie houdt er niet van dingen die het leven allemaal net iets makkelijker maken?
De pannen en ovenschalen van onze merken zien er tegenwoordig zo mooi uit, dat ze direct op tafel kunnen.

Neem nu de Terracotta lijn van Sambonet. Als dat geen aanvulling op een perfect gedekte tafel is?
Je zou er bijna van uit de pan gaan eten.

“Wat eten we vandaag?”
Met de pannen van Swiss Diamond zet je gegarandeerd een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel. Ze zijn voorzien van een revolutionaire anti-aanbaklaag waardoor je geen boter of olie nodig hebt. 

Kela

Het Duitse merk Kela is al vanaf 1903 een familiebedrijf dat altijd op zoek is naar de nieuwste trends op de markt. Het merk weet zich al tientallen jaren te onderscheiden met een modern assortiment van hoge kwaliteit voor keuken, badkamer en producten voor in en rond het huis. Met een schitterend design, duurzame kwaliteit en functionaliteit tegen een zeer goede prijs ben je met de aanschaf van Kela altijd verzekerd van een topaankoop.

Met Kela kun je nooit fout gaan als het gaat om koken, braden en genieten van de meest heerlijke gerechten. Kela zet de standaard in kwaliteit, functionaliteit en design met haar diepgaande kennis en expertise en enthousiasme voor mooie producten. Kwaliteit begint bij de selectie van de gebruikte materialen, door verschillende testprocessen en eindigt bij zorgvuldig vakmanschap.

Laten we beginnen met koken, bakken en braden
Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.