Licenties

Beleef deze wereld

Op zoek naar producten van de laatste succesfilm van Disney of fan van het televisieprogramma Masterchef? Wij zijn een betrouwbare en ervaren partner als het gaat om licenties. Zowel voor bestaande collecties als voor tailor made artikelen.

Een kleine greep uit onze licenties: Jamie Oliver, Masterchef, Smiley, Disney en Warnerbros.

Uw specialisten

Theo Rietbergen
Sjoerd van der Burg
Sabrina Pollé

Categoriëen

Koken
Tafelen
Servies
Accessoires

May the force be with you

Wie kent Starwars niet? Hele generaties zijn er mee opgegroeid. Dat is het mooie van deze serie waarin de avonturen van Luke Skywalker, Darth Vader, Obi-Wan Kanobi en vele andere personages verteld wordt. Nu kun je er in het dagelijks leven ook van genieten. Voor de superfans hebben een scala aan artikelen: bekers van bijvoorbeeld Dart Vader voor onderweg of mooie opbergboxen in Star Wars stijl.

Zo kunnen de avonturen van Darth Vader, C-3PO en R2-D2 thuis voortgezet worden zonder je te begeven in een galaxy hier ver ver vandaan.

.

Jamie Oliver

 

Jamie Oliver heeft al vele mensen geïnspireerd met zijn kookprogramma’s en kookboeken. Inmiddels zijn er niet veel mensen die niet tenminste één kookboek van hem in huis hebben.
Zijn focus ligt de laatste jaren op een gezonde levensstijl en hij gaat overal ter wereld op zoek naar inspiratie om het vervolgens met zoveel mensen te delen.

Wij zijn trots te kunnen meedelen dat wij binnenkort starten met prachtige artikelen van de gelijknamige kok, zoals servies in Italiaanse stijl, een stoere BBQ collectie en vrolijk, maar stijlvol keukentextiel.

Als er één culinair televisieprogramma is om bij te watertanden, is het MasterChef wel. Ook fan? Dan hebben we prachtig nieuws, MasterChef brengt namelijk een eigen productlijn uit waarmee je thuis kunt koken als een echte MasterChef-kok.

Masterchef

Om de meest smakelijke gerechten op tafel te kunnen zetten, heb je creativiteit, doorzettingsvermogen en de beste instrumenten nodig om tot het beste resultaat te komen.
 Om de chef-koks onder ons daarin te voorzien heeft MasterChef nu een eigen lijn ontwikkeld in samenwerking met ervaren chef-koks en branche experts. Uiteraard van de best mogelijke kwaliteit. Een ware inspiratie voor food lovers.
MasterChef geeft mensen de middelen, kennis en inspiratie om hun eigen talenten te ontplooien en al kokend de weg naar perfectie te vinden.

Haak in op deze bekende televisieserie en breidt uw assortiment uit met de prachtige artikelen uit de MasterChef serie.

Laten we beginnen met licenties
Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.

X