To Go

Beleef deze wereld

Duurzaamheid is op het moment een belangrijk onderwerp. Als bedrijf hebben wij als doel om een zo klein mogelijke voetafdruk achter te laten op de aarde. Gelukkig hebben wij merken die dezelfde idealen hebben als wij. Met ons assortiment kunnen we een grote bijdrage leveren aan het uitbannen van single used plastics.

Ons to-go assortiment is eindeloos.
We hebben bekers voor warme dranken, koude dranken, soepen, allerlei soorten lunchboxen en dat in elke stijl en vorm. Allemaal gemaakt van voedselveilig en duurzaam materiaal, zodat ze keer op keer opnieuw gebruikt kunnen worden.

Uw specialisten

Theo Rietbergen
Sjoerd van der Burg

 

 
Blader door de wereldcatalogus

Categoriëen

Drinkbekers
Koffers
Lunchwaren
Schrijfwaren
Accessoires

Voor onderweg

Het is een echte hype: to go artikelen. Alles kun je gemakkelijk meenemen voor onderweg. Lekkere koffie, thee, lunch, alles kan tegenwoordig mee. Prachtige oplossingen van verschillende merken. In deze wereld creëren wij voor u een prachtig To-Go onderdeel in uw winkel.

.

Altijd stijlvol op pad!

Tijd om afscheid te nemen van wegwerpflessen en -koffiebekers, en ze te vervangen door een duurzaam en – niet onbelangrijk – stijlvol alternatief.
Kambukka flessen gaan een leven lang mee en houden je jaar na jaar gehydrateerd.
Het merk kiest bewust voor tijdloze designs en biedt een breed scala aan duurzame flessen aan, zodat iedereen een exemplaar vindt dat helemaal bij zijn levensstijl past. Zo hoef je niet snel een nieuwe fles te kopen!
Haal snel je favoriete Kambukka product in huis en vul het keer na keer bij. Zó eenvoudig is het om het milieu een handje te helpen!

“The world is a book, and those who do not travel read only one page.”

– Saint Augustine –

Lifestraw

LifeNWater heeft als doel gesteld om de wereld te verbeteren. Dat kan niet in 1 keer! De start is gemaakt in Kenya, om de kinderen daar te voorzien van veilig drinkwater. “FOLLOW THE LITERS” heet dit project waar LifeNWater zich hard voor maakt.

  •  Koop een Lifestraw product als westerse consument en geef 1 kind een jaar lang schoon drinkwater, dat is de eenvoudige rekensom.
  • Een groot gedeelte van de verdiensten wordt namelijk gebruikt om de Lifestraw (community) te verdelen bij scholen in Kenia, vanaf 1 oktober reeds 300 scholen voorzien.
  • Tot zover hebben ze reeds 125.000 schoolkinderen kunnen voorzien van veilig drinkwater
  • Je kunt het traject volgen via de website  http://www.buylifestraw.com/followtheliters/index.html

Laten we samen een reis maken met To Go en Bagage
Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.

X