Vrije tijd

Beleef deze wereld

Er is tijd om te werken en er is tijd om te ontspannen. Om je vrije tijd zo efficiënt mogelijk te benutten is het fijn om hierbij hulpmiddelen te hebben die ervoor zorgen dat je het beste uit je tijd kunt halen.

Onze merken Celly en Allocacoc hebben de meest handige gadgets die je leven een stuk leuker en gemakkelijker maken, zoals handige accessoires voor smartphones, tablets en allerlei soorten camera’s. Fijn als je al die mooie momenten wilt vastleggen.

Voor wie langer onderweg is en stijlvol wil reizen, zonder in te leveren op kwaliteit, hebben we prachtige collecties tassen en koffers in verschillende materialen en kleuren.

Uw specialisten

Theo Rietbergen
Sjoerd van der Burg

Categoriëen

Gadgets
Koffers
Tassen

Spelen met vuur

Ook zo dol op fikkie stoken? Ons merk Höfats heeft het tot een ware kunst verheven en heeft verschillende handige vuurkorven in de collectie. Ze zijn niet alleen perfect geschikt om vuur in te stoken, maar kunnen ook gebruikt worden als handig kratje om van alles in mee te nemen of gewoon om op te zitten. Hoe handig wil je het hebben!

Hoe reis jij?

Antler is een Brits bedrijf dat al meer dan 100 jaar gespecialiseerd is in het produceren van mooi ontworpen koffers en reisaccessoires van hoge kwaliteit. Ze testen continu hun technische grenzen om de beste en meest innovatieve producten op de markt te brengen, zonder hun Britse gevoel voor stijl te verliezen.

Om aan de top van de markt te blijven gebruikt Antler gepatenteerde ontwerpen en de beste materialen.
De koffers moeten aan zoveel eisen voldoen voor ze het stempel Antler krijgen, dat er maar liefst 10 jaar garantie op zit.

“The world is a book, and those who do not travel read only one page.”

– Saint Augustine –

Celly

Celly is een van de toonaangevende spelers op de markt voor accessoires voor mobiele telefoons. Met 20 jaar ervaring is Celly gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardige accessoires voor smartphones, tablets, actiecamera’s, camera’s en notebooks. 

Ze ontwerpen slimme accessoires die gebruikers kunnen helpen om verbonden te blijven tijdens hun dagelijks leven: thuis, op het werk, tijdens trainingen, tijdens reizen of vrije tijd.

Dankzij hun expertise kunnen ze een breed assortiment aanbieden van betrouwbare producten, gericht op verschillende productcategorieën: bescherming, opladen, audio, hulpprogramma, sport, foto’s en vrije tijd.

 

Laten we samen een reis maken met Vrije Tijd
Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.

X