Vrije tijd

Beleef deze wereld

Er is tijd om te werken en er is tijd om te ontspannen. Om je vrije tijd zo efficiënt mogelijk te benutten is het fijn om hierbij hulpmiddelen te hebben die ervoor zorgen dat je het beste uit je tijd kunt halen.

Onze merken Celly en Allocacoc hebben de meest handige gadgets die je leven een stuk leuker en gemakkelijker maken, zoals handige accessoires voor smartphones, tablets en allerlei soorten camera’s. Fijn als je al die mooie momenten wilt vastleggen.

Voor wie langer onderweg is en stijlvol wil reizen, zonder in te leveren op kwaliteit, hebben we prachtige collecties tassen en koffers in verschillende materialen en kleuren.

Uw specialisten

Theo Rietbergen
Sjoerd van der Burg

Categoriëen

Gadgets
Koffers
Tassen

Spelen met vuur

Ook zo dol op fikkie stoken? Ons merk Höfats heeft het tot een ware kunst verheven en heeft verschillende handige vuurkorven in de collectie. Ze zijn niet alleen perfect geschikt om vuur in te stoken, maar kunnen ook gebruikt worden als handig kratje om van alles in mee te nemen of gewoon om op te zitten. Hoe handig wil je het hebben!

Aussie beach life!

Sunnylife is een Australisch bedrijf wat geweldige luxe zomer essentials op de markt brengt. Ze helpen mensen om samen de meest onvergetelijke zomer door te brengen. Hun stijlvolle en innovatieve items zijn ontworpen om zomer na zomer mee te gaan en worden enthousiast ontvangen in zwembaden, op stranden en zonovergoten vakantiebestemmingen over de hele wereld.

Echte zon- en zee-aanbidders kunnen niet zonder de te gekke opblaasbare items van Sunnylife. Niet alleen leuk om mee te spelen in het water, maar je kunt er ook heerlijk mee luieren in de zon. Maar er is ook een uitgebreid picknick assortiment, veel outdoor speelgoed en allemaal items voor een geslaagd cocktailuurtje. Kortom, laat het zonnetje maar schijnen.

“The world is a book, and those who do not travel read only one page.”

– Saint Augustine –

Celly

Celly is een van de toonaangevende spelers op de markt voor accessoires voor mobiele telefoons. Met 20 jaar ervaring is Celly gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardige accessoires voor smartphones, tablets, actiecamera’s, camera’s en notebooks. 

Ze ontwerpen slimme accessoires die gebruikers kunnen helpen om verbonden te blijven tijdens hun dagelijks leven: thuis, op het werk, tijdens trainingen, tijdens reizen of vrije tijd.

Dankzij hun expertise kunnen ze een breed assortiment aanbieden van betrouwbare producten, gericht op verschillende productcategorieën: bescherming, opladen, audio, hulpprogramma, sport, foto’s en vrije tijd.

 

Laten we samen een reis maken met Vrije Tijd
Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.

X