Wining & Dining

Beleef deze wereld

Wat is er gezelliger dan lekker lang tafelen met familie en/of vrienden? Er is altijd wel een gelegenheid te verzinnen.

De voorpret is het perfect dekken van de tafel. Sfeervol servies, bijpassend bestek, mooie serveerschalen en passende glazen voor iedere gang. Voor iedere smaak hebben we een bijzondere collectie in huis.

Voor of na het eten even lekker borrelen? Ons glasservies is eindeloos! Van chique wijnglazen tot complete whisky- of cocktailsets. Proost!

Uw specialisten

Theo Rietbergen
Sjoerd van der Burg

 

 
Blader door de wereldcatalogus

Categoriëen

Glaswerk
Tafelen
Servies
Wijn
Accessoires

Finishing touch

De finishing touch is de perfect gedekte tafel. Sfeervol servies, bijpassend bestek, mooie serveerschalen en passende glazen voor iedere gang. Voor iedere smaak hebben we een bijzondere collectie in huis.

.

“Zou je alsjeblieft de tafel willen dekken?

Ook de lepels, er is soep voor het diner”. Het kan gebeuren dat je een sms ontvangt: “Paul en Kate komen voor het diner vanavond. Dek je de tafel met ons nieuwe servies? Dat “aparte”……. Of in het geval dat je de tafel gewoon mooi wil dekken, ook al hebben je een Japanse afhaalmaaltijd gehaald. Het kan ook zijn dat de zon heerlijk schijnt op een lente morgen en we de tafel mooi willen dekken voor de eerste zonnestralen tijdens het ontbijt buiten.

 Een familiefeest,

waarbij een uitgebreid diner de aanleiding is om er een bijzonder gedekte tafel van te maken. Het kunnen tradities vormen, dat is nu juist onze traditie.  Een gedekte tafel is een onderdeel van deze traditie en vult de herinneringen van de mensen die aanschuiven. Sambonet is ingesteld op een tafel voor 1, 10 of 100 mensen. Daarnaast zijn de pannen zo prachtig, dat ze zo vanaf het fornuis op tafel mogen.

Vind je het zonde om voor maar één glaasje wijn een hele fles aan te breken? Of heb je een hele dure fles liggen die je alleen wil drinken bij speciale gelegenheden? Met Coravin kan het! Het speciale systeem zorgt ervoor dat wijnen maandenlang bewaard kunnen blijven, zonder dat het ten koste gaan van de kwaliteit.

Coravin

Coravin is ontstaan door de combinatie van passie voor wijn en de liefde voor nieuwe technologieën. Het systeem biedt de gebruikers de kans om wijn uit een fles te schenken, zonder deze te ontkurken, waardoor de wijn beschermd wordt tegen oxidatie en dus maanden langer houdbaar blijft. Ideaal als je maar een paar glazen wilt schenken of als je een hele bijzondere fles hebt die je niet in één keer wil opdrinken.

Coravin is populair bij wijnliefhebbers, restaurants, wijnwinkels, wijnimporteurs en wijnhuizen.

Hou je ook zo van wining & dining?
Say Hello!

Neem contact met ons op om dit concept goed uit te rollen in uw winkel.

X